NORDISK DESIGN

TRÆ MØDER STÅL, GLAS OG BETON OG TILFØRER EN VARME, SOM FÅR DIG TIL AT FØLE DIG HJEMME.

AcuWood akustikpaneler er udviklet og produceret i Danmark og er indbegrebet af kompromisløs nordisk design, der på bedste vis forener æstetik og funktionalitet. 


Produktet leveres i alle træsorter og farver og skaber en naturlig kontrast til de øvrige materialer, der anvendes i moderne byggerier i dag.

AKUSTIKVÆGGE

En effektiv måde at dæmpe akustikken på, som samtidig skaber et naturligt og harmonisk udtryk.

AcuWood er ideel til beklædning af større vægflader og kan, afhængig af materialevalg og farve, tilføre rummet præcis den stemning, du ønsker. Fra et køligt udtryk til en varm og imødekommende atmosfære. 


Akustikpanelerne er perfekte til at binde flere rum sammen, så der skabes en helhed i din bolig eller kontoroplevelse. Ønsker du at beklæde trappeforløb, hjørner og kroge, eller vil du etablere en gennemgående stil og sammenhæng i rummene, så er AcuWood paneler en fantastisk fleksibel løsning med næsten ubegrænsede muligheder. 

AKUSTIKLOFTER

En diskret og elegant løsning, hvis du ønsker at bevare væggene som de er.

Loftet i et rum udgør en stor flade, som er med til at reflektere lyden i rummet og potentielt skabe dårlig akustik. AcuWood kan tilpasses de mest udfordrende lofter og skabe et effektivt og samtidig diskret værn mod dårlig akustik. 

 

Kontrasten mellem væggene og de naturlige træpaneler fremhæver loftet og binder rummet sammen på en enkel of æstetisk måde. 


Udskæringer til ovenlysvinduer eller hjørner er ikke noget problem, da panelerne kan leveres præcist afmålt og klar til montering. De nøjagtige tilskæringer får din AcuWood løsning til at skille sig ud og understrege kvaliteten i dit byggeri.

PRINT I STORFORMAT

Vælg dit eget billede, logo eller farve og skab en imponerende effekt, der fanger opmærksomhed.

AcuWood paneler kan leveres med en printet overflade efter eget valg. Motivet printes i høj kvalitet direkte på lamellerne før udskæring, og tager højde for afstanden mellem lamellerne. På denne måde sikres der et naturligt forløb i billedet.


Resultatet er en imponerende billedkvalitet med en jævn og modstandsdygtig overflade, som bevarer farverne i mange år.

VARIANTER

Acuwood leveres i alle træsorter og farver, og nedenfor ser du en række af vores mest populære varianter. Overfladen af lamellerne består af finer, som limes på en kerne af sort eller grå mdf. Akustikdugen kan ligeledes vælges i sort eller grå.

UENDELIGE FARVEVARIANTER

AcuWood kan leveres med påtrykt farve, og giver dig dermed et næsten uendeligt antal muligheder for at ramme din helt egen kombination.